«

»

Sep
05
2012

Luminox Wakeboard Prvenstvo Hrvatske i Slovenije

Wakeboard centar Cable Krk će u subotu 22.9. održati Ride for Peace – Luminox prvenstvo Hrvatske i Slovenije u wakeboardu i wakeskateu.

Događaj započinje u 10 sati kvalifikacijama u juniorskim i seniorskim kategorijama. Finala su na rasporedu od 14 sati, a očekuje se nastup tridesetak ponajboljih hrvatskih i slovenskih ridera.

Pobjednike natjecanja očekuju vrijedne nagrade sponzora: Luminox watchesOptima telekomMemento Venerem shop i O’Neill Croatia.

Za vođenje događaja i dobru zabavu pobrinuti će se poznati komičar i voditelj Marko Petar Orešković a glazbeni dio pratiti će DJ Jericho iz Rijeke ujedno član riječkog hip hop kolektiva Balance Crew sa najboljom selekcijom hip-hopa, r’n’b-a, funka i reggea.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk,te udruga Balance iz Rijeke, a cilj projekta je povezivanje wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave uz prigodno obilježavanje Svjetskog dana mira, stoga je i naslov natjecanja – Ride for Peace.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe i podrže ovu sportsku i kulturnu manifestaciju, a za više informacija posjetite wakeboarder.hr i lajkajte nas na facebook.com/cablekrk.

Partneri događaju su: satovi Luminox, Optima Telekom, Indoor shop, O’Neill  i Karlovačko.

Sve informacije pronađite u pozivnici, nadamo se da ćete doći voziti i podržati ridere!!

Ride 4 Peace Nationals 2012 Invitation

2012 Ride for Peace Krk medijska objava