«

»

Sep
30
2012

Luminox Wakeboard Prvenstvo Hrvatske i Slovenije

Wakeboard centar Cable Krk u Puntarskoj uvali na otoku Krku i ove je godine održao sportsku manifestaciju Ride For Peace – LUMINOX wakeboard prvenstvo Hrvatske i Slovenije kojim je ujedno i tradicionalno obilježen Svjeski dan mira.

U subotu 22.rujna već u jutarnjim satima sve je bilo spremno za natjecanje a sunce i mirno more obećavali su „riderima“ idealne uvjete za vožnju i izvedbu trikova.

Natjecanju je pristupilo 39 ridera u 7 kategorija rangiranih po godinama i spolu, a svi skupa natjecali su se za vrijedne nagrade sponzora: Luminox watchesOptima telekomMemento Venerem shop i O’Neill Croatia.

Prvo mjesto u najatraktivnoj kategoriji Open Men osvojio je Robert Pokovec iz Slovenije a za drugo mjesto izborio se riječanin Jurica Morić koji je ujedno postao prvak Hrvatske u wakeboardu.

U kategoriji Open Ladies prvo mjesto osvojila je Naja Puhan iz Slovenije, a drugim mjestom Nelly Mance iz Zagreba osigurala je naslov prvakinje Hrvatske.

U kategoriji Wakeskate prvo mjesto osvojio je Matic Flajs iz Slovenije, a drugo mjesto Marko Grgeta iz Poreča koji je osvojio titulu prvaka Hrvatske.

Za vođenje događaja i dobru zabavu tokom cijelog dana pobrinuli su se: poznati komičar i voditelj Marko Petar Orešković te DJ Jericho iz Rijeke sa najboljom selekcijom hip-hopa, r’n’b-a, funka i reggea.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk,te udruga Balance iz Rijeke, a cilj projekta je povezivanje wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.

Partneri događaju su: Luminox watchesOptima telekomMemento Venerem shop i O’Neill Croatia.

Kompletni rezultati dostupni su na stranici natjecanja cablewakeboard.net, a selekcija slika na facebook.com/cablekrk.

Pogledajte kratak sažetak događanja: