»

Apr
17
2011

Krk Handi Tricks 2011

OBJAVA ZA MEDIJE

Wakeboard centar Cable Krk  – 5. do 11. lipnja 2011

Krk Handi Tricks 2011

Međunarodna škola & natjecanje u wakeboardu za osobe s invaliditetom

U Puntarskoj uvali na otoku Krku, u wakeboard centru Cable Krk  od ponedjeljka 5. lipnja 2011. do subote 11. lipnja 2011. godine održat će se škola za skijanje na vodi i wakeboard za osobe sa invaliditetom pod nazivom Krk Handi Tricks.

Krk Handi Tricks donosi tjedan odlične zabave i poučnu lekciju ne samo našim kolegama sportašima s invaliditetom već i svima nama koji svakodnevnicu uzimamo zdravo za gotovo.

Na treninzima  sudjeluju sportaši iz više europskih zemalja,­ uglavnom paraplegičari koji bordaju u sjedećem položaju na posebno prilagođenom wakeboardu.

Ovo jedinstveno i već tradicionalno sedmo po redu natjecanje prepoznato je kao ono koje podiže kvalitete života osoba s invaliditetom te su ga kao glavni pokrovitelji podržali Grad Krk i poduzeće Svijet mora koje upravlja sportsko-rekreacijskim centrom Cable Krk.

Podrška  je došla i od lokalne zajednice i Međunarodnog saveza za skijanje na vodi i wakeboard čiji je predsjednik Philippe Turchet  koji od početka sudjeluje kao instruktor i natjecatelj.

Cilj projekta je prezentirati i približiti hrvatskoj javnosti skijanje na vodi i wakeboard kao odličnu ljetnu rekreaciju za osobe sa invaliditetom a sudjelovanje na treninzima za sve je sudionike potpuno je besplatno.

Svi zainteresirani se mogu uključiti u program putem maila contact@wakeboarder.hr ili na broj mobitela 091 / 262 – 7302

Polaznici zajedno treniraju s naprednim skijašima, a svima su cjelodnevno na raspolaganju domaći i strani instruktori.

Cijela akcija će biti okrunjena subotnjim takmičenjem 11.06.2011. godine s početkom u 11 sati.

Ovim putem Wakeboard klub Krk i SRC Cable Krk  pozivaju da u što većem broju dođete podržati subotnju manifestaciju. Ulaz je slobodan. A after party će biti strava.

Preuzmite pdf pozivnicu: Krk Handi Tricks 11 invite

Za više informacija o vodenim sportovima, klubovima za skijanje na vodi i wakeboard klubovima u Hrvatskoj posjetite www.wakeboarder.hr.