May
29
2018

SUPER AKCIJA ZA ŠKOLARCE OTOKA KRKA 2018

 SUPER AKCIJA ZA ŠKOLARCE OTOKA KRKA

 BESPLATNE USLUGE WAKEBOARDA DO 30. LIPNJA 2018. ZA SVE UČENIKE DO 15 GODINA

 

Wakeboard centar Cable Krk i Wakeboard klub Krk i ove su godine pripremili super povoljne tarife za školsku djecu otoka Krka.

 

Cijene korištenja usluga wakeboarda sa najmom opreme:

Do 30. lipnja – potpuno besplatno

Od 1. srpnja do 1. listopada – 1.800 kn – uključuje neograničene vožnje, najam opreme, sudjelovanje na treninzima i članarinu do kraja godine

 

Za ove tarife kvalificiraju se svi otočki školarci do 15 godina koji se učlane u Wakeboard klub Krk.

 

Kako se učlaniti:

– dođite u Wakeboard centar Cable Krk i javite se u trgovinu

– recite lozinku “riba rideru grize rep”

– ponesite presliku domovnice i potvrdu da idete u školu na otoku Krku ili presliku posljednje svjedodžbe

– za učlanjenje u klub trebat ćete znati i svoj OIB

– može sa vama doći roditelj ili skinite formular za pristanak roditelja i ponesite sa sobom (naravno potpisani:)

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Varnu na 091 262 7302

Nadamo se da se uskoro vidimo 🙂

Jun
12
2017

SUPER AKCIJA ZA ŠKOLARCE OTOKA KRKA

 SUPER AKCIJA ZA ŠKOLARCE OTOKA KRKA

 BESPLATNE USLUGE WAKEBOARDA DO 30. LIPNJA 2017. ZA SVE UČENIKE DO 14 GODINA

 

Wakeboard centar Cable Krk i Wakeboard klub Krk i ove su godine pripremili super povoljne tarife za školsku djecu otoka Krka.

 

Cijene korištenja usluga wakeboarda sa najmom opreme:

Do 30. lipnja – potpuno besplatno

Od 1. srpnja do 1. listopada – 1.800 kn – uključuje neograničene vožnje, najam opreme, sudjelovanje na treninzima i članarinu do kraja godine

 

Za ove tarife kvalificiraju se svi otočki školarci do 14 godina koji se učlane u Wakeboard klub Krk.

 

Kako se učlaniti:

– dođite u Wakeboard centar Cable Krk i javite se u trgovinu

– recite lozinku “vita jela zelen bor”

– ponesite presliku domovnice i potvrdu da idete u školu na otoku Krku ili presliku posljednje svjedodžbe

– za učlanjenje u klub trebat ćete znati i svoj OIB

– može sa vama doći roditelj ili skinite formular za pristanak roditelja i ponesite sa sobom (naravno potpisani:)

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Varnu na 091 262 7302

Nadamo se da se uskoro vidimo 🙂

 

Jun
08
2015

Krk Handi Wake 2015

MEDIJSKA OBJAVA

Wakeboard centar Cable Krk, 01. do 07. lipnja 2015.

Krk Handi Wake 2015 

Popularno sportsko, zabavno te adrenalinsko okupljalište Wakeboard centar Cable Krk smješten u Puntarskoj uvali na otoku Krku od 1. do 7 lipnja 2015. ugostio je Krk Handi Wake 2015 – međunarodno IWWF rangirano ** wakeboard i wakeskate natjecanje za kategorije Junior i Open, uključujući i najvažniju, Seated kategoriju za ridere s invaliditetom.

Događaj je započeo u ponedjeljak 1.lipnja sa treninzima i školom wakeboarda za osobe sa invaliditetom, a u subotu 6. lipnja na rasporedu su bile kvalifikacije i finala. Prekrasno vrijeme te idealni uvjeti za natjecanje kao i dobra atmosfera tokom cijelog vikenda bili su glavni aduti za još jedan Krk Handi Wake, natjecanje sa svojom dugom tradicijom još od 2004. godine. Događaju  je prisustvovalo 30 natjecatelja koji su došli iz Hrvatske, Slovenije, Francuske, Mađarske i Austrije.

Pobjedu u Seated kategoriji izborio je Zdravko Lakić iz Hrvatske koji je svojom izvedbom trikova u posebno prilagođenom wakeboardu za osobe sa invaliditetom, pridobio suce i publiku Wakeboard centra Cable Krk. Drugoplasirani je bio Bastien Perret iz Francuske, a treće mjesto je zauzeo Philippe Gonssolin također iz Francuske.

Prva mjesta u ostalim kategorijama osvojili su: Timo Kapl iz Austrije u kategoriji Open Men,  Klaudia Nagy iz Mađarske u kategoriji Open Ladies, Danijel Ratković iz Hrvatske u kategoriji Wakeskate, Nik Poglajen iz Slovenije u kategoriji Boys i Levente Nagy iz Mađarske u kategoriji Juniors.

Natjecatelji su svojim plasmanima osvajali bodove za međunarodnu IWWF ljestvicu kao i za vrijedne nagrade koje je omogućio  Nixon watches te za novčani nagradni fond kojeg je sponzorirao Wakeboard Centar  Cable Krk.

Tokom cijelog dana publiku i natjecatenje zabavaljao je poznati voditelj i komičar Marko Petar Orešković, a za najbolje glazbene hitove i klasike u raznim žanrovima pobrinuo se DJ Despero iz Rijeke. Nakon dodjele nagrade i veselja, krenuo je after party uz live nastup benda Open Road iz Punta koji je napravio vrhunsku rock atmosferu u Wakeboard centru Cable Krk do ranih jutarnji sati.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk , a cilj projekta je povezivanje osoba sa invaliditeom, wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.

Sponzori natjecanja: Nixon Watches, O’Neill,  Heineken, Optima telekom.

Kompletne rezultate pogledajte na službenim IWWF stranicama, te potražite albume i ostale utiske sa natjecanja na našoj Facebook stranici. Hvala što ste vozili s nama :)

another great competition, 11th year in the row!

Posted by Wakeboard Cable Krk on Saturday, June 6, 2015

May
20
2014

Krk Handi Wake 2014

Wakeboard centar Cable Krk, 26. do 31. svibnja 2014.

Krk Handi Wake – Međunarodno wakeboard natjecanje – 1. postaja Croatian Wakeboard Toura powered by Vip

U Puntarskoj uvali na otoku Krku, Wakeboard centar Cable Krk će od 26. do 31. svibnja održati Krk Handi Wake – međunarodno IWWF rangirano ** wakeboard i wakeskate natjecanje za kategorije Junior i Open, uključujući i najvažniju, Seated kategoriju za ridere s invaliditetom.

Tradicionalni Krk Handi  – wakeboard škola i natjecanje za osobe s invaliditetom, koja se održava na Krku svakog lipnja još od 2004, i ove godine poziva sve wakeboardere i wakeskatere da se pridruže subotnjem natjecanju. Treninzi su počeli u ponedjeljak, 26.5. okupljanjem ridera iz Francuske, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Službeni trening i kvalifikacije za natjecanje održat će se u petak, 30.5, te finala u svim kategorijama u subotu, 31.5.2014.

Tijekom manifestacije organizatori su priredili niz pratećih događanja. U utorak, 27. svibnja u 19 sati u centru Punta ispred caffe bara Piccolo održat će se košarkaška utakmica za osobe s invaliditetom, a u petak, dan prije finalnog natjecanja u Wakeboard centru Cable Krk nastupit će rock grupa Open Road iz Punta.

Za subotnju zabavu publike zadužen je DJ Chill sa najboljim od Hip Hop, Funk i Reggae klasika te voditelj programa Marko Petar Orešković.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk  a cilj projekta je povezivanje osoba sa invaliditeom, wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe i podrže ovu sportsku i kulturnu manifestaciju, a za više informacija posjetite wakeboarder.hr i lajkajte nas na facebook.com/cablekrk, te pogledajte video zapise sa proteklih događanja na youtube kanalu www.youtube.com/cablekrk.

Partneri manifestacije su: VipnetOptima telekomMemento Venerem shop KrkO’NeillHeinekensatovi NixonPorche Rijeka i Hoteli Punat.

INFO & KONTAKT:
Wakeboard klub Krk
Murajska 35, 51517 Kornić, Croatia
OIB 12308261479
web: www.wakeboarder.hr

Jun
10
2013

Luminox Krk Handi Wake 2013

Medijska objava

Wakeboard centar Cable Krk, 3. do 8.lipnja 2013.

Luminox Krk Handi Wake

U popularnom sportsko-rekreacijskom centru “Wakeboard Cable Krk” u Puntarskoj uvali na otoku Krku od 3.do 8.lipnja održano je međunarodno IWWF rangirano *** wakeboard i wakeskate natjecanje za kategorije Junior i Open, uključujući i najvažniju, Seated kategoriju za ridere s invaliditetom.

Događaj pod službenim nazivom Luminox Krk Handi Wake 2013. započeo je 3.06. međunarodnim wakeboard treninzima  za osobe sa invalidetom, a u petak i subotu na rasporedu su bile kvalifikacije i finala.

Prekrasno vrijeme i idealni uvjeti za natjecanje bili su temelj za dobru atmosferu koja je vladala tokom cijelog vikenda i samog finala održanog u subotu 8.06.2013.  Događaju je prisustvovalo oko 40 natjecatelja koji su došli iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Francuske, Italije, Mađarske i Nizozemske.

Pobjedu u Seated kategoriji izborio je Emanuele Pagnini iz Italije koji je svojom nevjereovatnom izvedbom trikova u posebno prilagođenom wakeboardu za osobe sa invaliditetom, pridobio suce i publiku uWakeboard Centra Cable Krk.

Drugoplasirani je bio Philippe Turchet iz Francuske, dugogodišnji natjecatelj i predsjednik divizije za osobe s invaliditetom pri Međunarodnom savezu za skijanje na vodi i wakeboard, koji od početka podržava ovo natjecanje, a treće je mjesto zauzeo je Zdravko Lakić iz Rijeke.

Prva mjesta u ostalim kategorijama osvojili su: Robert Pokovec iz Slovenije u kategoriji Open Men, Naja Puhan iz Slovenije u kategoriji Open Ladies, Rudolf Deković iz Hrvatske u kategoriji Boys, Timo Kapl iz Austrije u kategoriji Junior Men, Matic Flajs iz Slovenije u kategoriji Wakeskate Men te Sanda Jeličić iz Hrvatske u kategoriji Wakeskate Ladies.

Natjecatelji su svojim plasmanima osvajali bodove za međunarodnu IWWF rang listu ali i za nagradni fond  u ukupnom iznosu 18.000,00 kn kojeg su omogućili satovi Luminox, trgovina Memento Venerem iz Krka te Wakeboard Centar Cable Krk.

Sponzori natjecanja bili su Luminox Croatia,  Memento Venerem shopOptima telekom, Hypo Alpe Adria Bank, HeinekenO’Neill Croatia i Hoteli Punat.

Za glazbeni dio bio je zadužen Dj Preddy iz Austrije sa najboljim  hip hop, funk i reggae ritmovima, a događaju su se pridružili “writeri” Mr. Woodland i D.Vice iz njemačke grupe Deadly Habits koji su ocrtali zid u vidu graffita veličine 30 m x 3m te ostavili sve posjetitelje zadivljenim.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk,te udruga Balance iz Rijeke, a cilj projekta je povezivanje osoba sa invaliditeom, wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.

Kompletne rezultate pogledajte na službenim IWWF stranicama, galeriju slika u visokoj rezoluciji pogledajte u našoj Google+ galeriji, potražite albume i ostale utiske sa natjecanja na našoj Facebook stranici,

a tu je i kratki video sa izdvojenim utiscima.. Hvala što ste vozili s nama 🙂

May
10
2013

Luminox Krk Handi Wake 2013

Jeste li spremni za rokenrol?

Od 3. do 8.6. Wakeboard Cable Krk biti će domaćin Luminox Krk Handi Wake – međunarodnog IWWF rangiranog *** wakeboard i wakeskate natjecanja za Juniore i Open, uključujući i Seated kategoriju za ridere s invaliditetom!

Tradicionalni Krk Handi Tricks – wakeboard škola i natjecanje za osobe s invaliditetom, koja se održava na Krku svakog lipnja još od 2004, ove godine po prvi puta poziva sve wakeboardere and wakeskatere da se pridruže. Događaj starta u ponedjeljak, 3.6. sa cjelotjednim treninzima za ridere s invaliditetom. Službeni trening i kvalifikacije za natjecanje održat će se u petak, 7.6, te finala u svim kategorijama u subotu, 8.6.2013.

Za sve informacije i pozivnicu molimo posjetite stranicu natjecanja na cablewakeboard.net.

Pogledajte video sa prošlogodišnjeg natjecanja – Krk Handi Tricks 2012:

Nadamo se da ćete nam se pridružiti! Za više informacija, slike itd posjetite našu facebook stranicu

Mar
18
2013

Radno vrijeme 2013.

Dragi gosti,

službeni datum otvaranja sezone biti će petak, 26.04.2013. Iako smo namjeravali raditi za Uskrs i vikende u travnju, zbog lošeg vremena tijekom zime nismo stigli obaviti sve radove na održavanju objekta.

Nadamo se Vašem razumijevanju i vidimo se uskoro 🙂

Sep
30
2012

Luminox Wakeboard Prvenstvo Hrvatske i Slovenije

Wakeboard centar Cable Krk u Puntarskoj uvali na otoku Krku i ove je godine održao sportsku manifestaciju Ride For Peace – LUMINOX wakeboard prvenstvo Hrvatske i Slovenije kojim je ujedno i tradicionalno obilježen Svjeski dan mira.

U subotu 22.rujna već u jutarnjim satima sve je bilo spremno za natjecanje a sunce i mirno more obećavali su „riderima“ idealne uvjete za vožnju i izvedbu trikova.

Natjecanju je pristupilo 39 ridera u 7 kategorija rangiranih po godinama i spolu, a svi skupa natjecali su se za vrijedne nagrade sponzora: Luminox watchesOptima telekomMemento Venerem shop i O’Neill Croatia.

Prvo mjesto u najatraktivnoj kategoriji Open Men osvojio je Robert Pokovec iz Slovenije a za drugo mjesto izborio se riječanin Jurica Morić koji je ujedno postao prvak Hrvatske u wakeboardu.

U kategoriji Open Ladies prvo mjesto osvojila je Naja Puhan iz Slovenije, a drugim mjestom Nelly Mance iz Zagreba osigurala je naslov prvakinje Hrvatske.

U kategoriji Wakeskate prvo mjesto osvojio je Matic Flajs iz Slovenije, a drugo mjesto Marko Grgeta iz Poreča koji je osvojio titulu prvaka Hrvatske.

Za vođenje događaja i dobru zabavu tokom cijelog dana pobrinuli su se: poznati komičar i voditelj Marko Petar Orešković te DJ Jericho iz Rijeke sa najboljom selekcijom hip-hopa, r’n’b-a, funka i reggea.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk,te udruga Balance iz Rijeke, a cilj projekta je povezivanje wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.

Partneri događaju su: Luminox watchesOptima telekomMemento Venerem shop i O’Neill Croatia.

Kompletni rezultati dostupni su na stranici natjecanja cablewakeboard.net, a selekcija slika na facebook.com/cablekrk.

Pogledajte kratak sažetak događanja:

Sep
05
2012

Luminox Wakeboard Prvenstvo Hrvatske i Slovenije

Wakeboard centar Cable Krk će u subotu 22.9. održati Ride for Peace – Luminox prvenstvo Hrvatske i Slovenije u wakeboardu i wakeskateu.

Događaj započinje u 10 sati kvalifikacijama u juniorskim i seniorskim kategorijama. Finala su na rasporedu od 14 sati, a očekuje se nastup tridesetak ponajboljih hrvatskih i slovenskih ridera.

Pobjednike natjecanja očekuju vrijedne nagrade sponzora: Luminox watchesOptima telekomMemento Venerem shop i O’Neill Croatia.

Za vođenje događaja i dobru zabavu pobrinuti će se poznati komičar i voditelj Marko Petar Orešković a glazbeni dio pratiti će DJ Jericho iz Rijeke ujedno član riječkog hip hop kolektiva Balance Crew sa najboljom selekcijom hip-hopa, r’n’b-a, funka i reggea.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk,te udruga Balance iz Rijeke, a cilj projekta je povezivanje wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave uz prigodno obilježavanje Svjetskog dana mira, stoga je i naslov natjecanja – Ride for Peace.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe i podrže ovu sportsku i kulturnu manifestaciju, a za više informacija posjetite wakeboarder.hr i lajkajte nas na facebook.com/cablekrk.

Partneri događaju su: satovi Luminox, Optima Telekom, Indoor shop, O’Neill  i Karlovačko.

Sve informacije pronađite u pozivnici, nadamo se da ćete doći voziti i podržati ridere!!

Ride 4 Peace Nationals 2012 Invitation

2012 Ride for Peace Krk medijska objava

Jun
18
2012

Krk Handi Tricks 2012

Wakeboard centar Cable Krk  – 11. do 16. lipnja 2012.

Krk Handi Tricks 2012.

Međunarodna škola & natjecanje u wakeboardu za osobe s invaliditetom

 

U popularnom sportsko-rekreacijskom centru “Cable Krk” u Puntarskoj uvali na otoku Krku od 11.06. do 16.06.2012. održana je već tradicionalna  deveta po redu  međunarodna škola i natjecanje u wakeboardu za osobe sa invaliditetom, službenog naziva “Krk Handi Tricks”.

Tijekom tjedna na Krku se okupilo desetak kandidata iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Francuske, neki od njih već iskusni wakeboarderi, a neki apsolutni početnici. Prekrasano vrijeme na dan natjecanja poslužilo je natjecatelje i organizatore a ekipa je  u pozitivnom i prijateljskom ozračju provela uspješan tjedan uz sport i zabavu.

Dan je  započeo kvailifikacijskim vožnjama hrvatskog wakeboard tima koji su morali zadovoljiti norme za nastup na Europskom wakeboard prvenstvu u rujnu u Toulouseu, Francuska. Norme su ostvarile Mara Parentić i Paula Babić i kategoriji Girls, Rudolf Deković u kategoriji Boys te Nikola Vranešić u kategoriji Open Men.

Na natjecanju za osobe s invaliditetom sudjelovalo je sedam takmičara. Njihovu je izvedbu trikova na vodi i preprekama na stazi dugačkoj tristo metara ocjenjivao tročlani sudački tim, a rezultati su množeni sa koeficijentom ovisno o stupnju invalidnosti.

Prvoplasirani je bio Philippe Turchet iz Francuske, dugogodišnji natjecatelj i predsjednik divizije za osobe s invaliditetom pri Međunarodnom savezu za skijanje na vodi i wakeboard, koji od početka podržava ovo natjecanje, a drugo je mjesto zauzeo Emanuele Paganini iz Italije. S najvišim stupnjem invalidnosti,  kategoriziran kao MP1, Zdravko Lakić iz Rijeke zauzeo je visoko treće mjesto.

Za dobar izbor glazbe pobrinuo se DJ Preddy iz Austrije koje je nakon dodjele nagrada držao pozitivnu atmosferu izborom najboljeg od funk-a, reggae-a, chillout-a i hip hop-a, a publiku je tokom cijelog dana animirao sjajan voditelj Marko Petar Orešković. Zabava se u 21h prebacila u Caffe Bar Piccolo u Puntu zajedno sa DJ Preddy-em.

Glavni pokrovitelji manifestacije su Grad Krk i Turstička zajednica Grada Krka, Hotel Park Punat, Heineken i poduzeće „Svijet mora“ koje upravlja sportsko-rekreacijskim centrom Cable Krk.

Sudjelovanje za sve natjecatelje je bilo bez naknade a svi sudionici su osvojili odličja i nagrade pokrovitelja.

Valja naglasiti kako se Krk Handi Tricks, wakeboard škola i natjecanje za osobe s invaliditetom, održava od davne 2004. u sportsko-rekreacijskom centru Cable Krk. Cilj projekta je prezentirati i približiti hrvatskoj javnosti skijanje na vodi i wakeboard kao odličnu ljetnu rekreaciju za osobe sa invaliditetom.

Krk Handi Tricks svaki put iznova donese tjedan odlične zabave i poučnu lekciju ne samo našim kolegama sportašima s invaliditetom već i svima nama koji svakodnevnicu uzimamo zdravo za gotovo.

Za više informacija o vodenim sportovima, klubovima za skijanje na vodi i wakeboard klubovima u Hrvatskoj posjetite www.wakeboarder.hr.

Preuzmite rezultate u pdf formatu ovdje

Posjetite naš facebook album:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.490747297605360.119143.115017601845000&type=1

Pogledajte slike visoke rezolucije na Google+:

Video uskoro!!! 🙂

 

Older posts «