«

»

Sep
14
2011

Cable Krk Jam 2011

Wakeboard centar Cable Krk, 09-11.09.2011.

Cable Krk Jam 2011

(wakeboard, graffiti & music show)

Wakeboard centar “Cable Krk” u Puntarskoj uvali na otoku Krku po drugi puta bio je domaćin sportsko zabavnog spektakla “Cable Krk Jam” od 9. do 11. rujna 2011.

Okosnica događanja je međunarodno cable wakeboard i wakeskate natjecanje praćeno crtanjem graffita i gostovanjima renomiranih DJa i hip hop izvođača iz regije.

Na međunarodnom IWWF (International Waterski & Wakeboard Federation) wakeboard i wakeskate natjecanju nastupilo je ukupno 53 ridera  iz 10 europskih zemalja. Natjecanje se bodovalo za ukupni poredak na Hrvatskom Wakeboard Touru i za svjetsku IWWF rang listu. Primamljivi fond nagrada od ukupno 3.000 Eura uključio je poklone sponzora Carhartt, Oakley i O’Neill te novčane nagrade sponzora Tag Heuer, Hypo-Alpe-Adria banka i Desperados. Takmičenje je obuhvatilo tri dobne kategorije u wakeboardu, te Open kategorije za muškarce i žene u wakeboardu i wakeskateu. Pobjednici u najkonkurentnijim kategorijama, Boys Wakeboard i Open Men Wakeboard bili su Timo Kapl iz Austrije i Robert Pokovec iz Slovenije koji su svojim nastupom oduševili suce i brojne gledatelje u wakeboard centru Cable Krk. Više informacija i kompletni rezultati takmičenja dostupni su na www.cablewakeboard.net, službenim stranicama wakeboard sekcije IWWF-a.

Prekrasno vrijeme kroz sva tri dana događanja i savršeni uvjeti za vožnju pružili su pravi užitak natjecateljima i posjetiteljima Cable Krk Jama.

Tokom cijelog vikenda najbolju selekciju hip hop-a, funka i reggaea birali su DJ Preddy (Austrija), DJ Jericho (Balance Crew) i Dj Da Costa (Fanatiks). Cijelu atmosferu Cable Krk Jam-a 2011. dodatno su podigli članovi poznatog riječkog hip hop kolektiva Balance Crew (www.balance-lifestyle.com) te zabavili sve prisutne svojim live nastupom.

Cijeli događaj uveličalo je i crtanje graffita na samom objektu i parkingu wakeboard centra, čime je obuhvaćen i umjetnički dojam cijelog događanja.

Nakon dodjele nagrada proslava se preselila u Club Jungle na službeni after party R’n’B EXCLUSIVE gdje su Dj Jericho i Dj Costa natjerali svih na party do jutarnjih sati.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk,te udruga Balance iz Rijeke, a cilj projekta je povezivanje wakeboardera, wakeskatera, grafitera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave

Za više detalja o događanju, slike i informacije posjetite wakeboarder.hr i lajkajte nas na facebook.com/cablekrk gdje ćete pronaći i linkove na prve video utiske na youtube-u. Cijelo je događanje pratio i prijenos uživo na internetu na http://www.livestream.com/iwwf gdje možete pogledati klipove prijenosa, a kompletna video reportaža o Cable Krk Jamu slijedi kroz nekoliko dana.

Pogledajte slike i video:

Privitak: rezultati natjecanja po kategorijama

 

INFO & KONTAKT:

WEB: www.wakeboarder.hr

KONTAKT OSOBA: Dražen Mišović

E-mail: balance@wakeboarder.hr

GSM: + 385 91 262 73 13